lauantai 10. marraskuuta 2012

Tonnikalakastike pastalle

Tämä on todella hyvää. Ja helppoa ja nopeaa valmistaa.

purjo
purkki tonnikalapaloja öljyssä
fetajuustoa pieninä paloina
creme fraiche-purkki
jauhettua mustapippuria

Kuullota purjorenkaita tonnikalapurkin öljyssä. Lisää siihen tonnikala, creme fraiche, fetajuusto ja pippuri. Keittelet hetken pienellä lämmöllä.

Tarjotaan esim tagliatellen kanssa. Nam!



4 kommenttia:

  1. Vois joskus kokeilla. Mä oon joskus kai jotain tonnikalakastikkeita tehnyt, mutten ole oikein tykännyt. En tiedä mistä johtuu. Tykkään tonnikalasta esimerkiksi raejuuston ja kananmunan sekä jonkun salaatin kanssa, mutta noi kastikkeet ei oo olleet mun mieleen.

    VastaaPoista
  2. Tuota creme fraichea ei taalla meilla ole, ja muutenkin valtan kermaa. Teen tallaisita kastikkeista maitopohjaisia, johon lisaan rasvaksi oliiviöljya.
    Kiitos ohjeesta. On varmasti maittavaa.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ihan mun makuiselta kastikkeelta, tuosta fetasta tulee varmaan kivempi lisä kuin tuorejuustosta. Kokeilen ja yritän muistaa "raportoida"

    VastaaPoista
  4. taivaallisen hyvää pastaa tuli.tosin kokeiluna laitoin tonnikalaa 2prk joista toinen oli sitruunapippuri makuinen.sopi tosi hyvin ja toi pirtsakkuutta.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.